۲۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 16 May 2025
23:52
کد خبر : 9687993
۰۹:۰۷

۱۴۰۴/۰۲/۲۶

به همت سازمان بسیج فرهنگیان استان  اولین دوره مسیر معلمی در قم برگزار شد 

اولین دوره مسیر معلمی در استان قم با هدف تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به همت سازمان بسیج فرهنگیان استان در اردوگاه فرهنگی تربیتی ولایت  در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، دوره مسیر معلمی از صبح روز پنج شنبه  با حضور منتخبین فرهنگی کنشگر در زمینه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شروع و تا پایان روز جمعه ادامه خواهد داشت.

در برنامه افتتاحیه این دوره سرهنگ پاسدار حسن بیاتی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، ضمن خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان، اجرای دقیق و عملی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را یکی از ضرورت‌های توسعه نظام تعلیم و تربیت دانست. 

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد تحول در آموزش، اظهار داشت: ما معلمان صرفاً انتقال‌دهنده علم نیستیم؛ بلکه نقش ما فراتر از آموزش است. ما باید دانش‌آموزان را در مسیر رشد فکری، اخلاقی و تربیتی هدایت نموده تا به انسان‌هایی آگاه، مسئولیت‌پذیر و متعهد تبدیل شوند.

سردار مهدی کبیری پور جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) در این همایش، ضمن تقدیر و تشکر از حضور فرهنگیان در این دوره گفت: براساس بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، ولایت یعنی هم جبهگی و به هم پیوستگی و همچون سنگ محکی است که تعیین میکند، ما در جبهه حق قرار داریم یا باطل.

وی در ادامه نظام اسلامی را به قطار در حال حرکتی که مقصد آن ظهور است تشبیه کرده و تصریح کرد: دشمن با القاء نا امیدی و بزرگ نمایی سختی ها و مشکلات تلاش دارد؛ تا جوانان ما را از  قطار انقلاب اسلامی پیاده کند و رسالت معلمان متعهد، تربیت انسانها برای ماندن و ادامه مسیر انقلاب است.

در ادامه سید مصطفی حسینی فاضل، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم، ضمن قدردانی از حضور پرشور فرهنگیان در این برنامه، بر اهمیت پیاده‌سازی اصول سند تحول در مدارس تأکید کرد و گفت: سند تحول بنیادین، یک نقشه راه جامع برای پیشرفت آموزش و پرورش است. اگر این سند به‌صورت صحیح و عملیاتی اجرا شود، می‌توانیم آینده‌ای روشن برای نسل‌های بعدی رقم بزنیم و دانش‌آموزانی را تربیت کنیم که آماده‌ی ساختن ایران اسلامی باشند.

وی در ادامه با اشاره به تصویب نقشه‌ی اجرایی سند تحول شامل ۱۴۷ پروژه‌ی کلیدی در شورای عالی آموزش و پرورش در خردادماه ۱۴۰۳، اظهار داشت: این سند، مبنای اقدامات آتی آموزش و پرورش خواهد بود. 

حسینی فاضل همچنین بر نقش معلمان جوان و نیروهای مستعد در اجرای این سند تأکید کرد و گفت: کشف استعدادها و پرورش نیروهای توانمند، یکی از اولویت‌های ماست. این برنامه فرصتی است تا ظرفیت‌های معلمان شناسایی شوند و از توانمندی آن‌ها در مسیر ارتقای نظام تعلیم و تربیت بهره‌برداری شود.

گفتنی است؛ این برنامه تا عصر روز جمعه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید